Eliza si Annie Maneci Pufoase

📅10.09.2020, jucat de: 574 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eliza si Annie Maneci Pufoase?

Cele mai interesante jocuri Frozen, apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii astazi va intampinam alaturi de noua provocare Eliza si Annie Maneci Pufoase, in care o sa vedeti ca cele doua surori din filmul Frozen 2 vin din nou si au mare nevoie de ajutorul vostru.

Printesele Disney isi doresc sa isi schimbe stilul vestimentar inca o data in 2020, astfel ca dragi prieteni o sa vedeti ca ele isi doresc sa arate cat mai bine reusind sa gasiti impreuna o gramada de vestimentatii fashion noi pentru fete, pe care Elsa si Anna sa le poarte pana la finalul jocului.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a trece prin fiecare nivel de imbracat, de machiat si de coafat pe care cele doua surori Disney le-au pregatit pentru voi. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru surorile din Regatul de Gheata.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece Elsa si Anna au stiluri vestimentare diferite, insa ambele isi doresc sa poarte haine elegante si dragute care sa aiba maneci pufoase, astfel ca o sa gasiti o gramada de rochii interesante si dragute, pe care voi sa le purtati si acasa. O sa vedeti cum trebuie sa accesorizati fiecare vestimentatie cu inele, bratari, cercei si lantisoare.

Cele doua surori Frozen se vor intoarce si vor pregati o gramada de vestimentatii interesante si dragute pe care voi o sa le intalniti chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Eliza si Annie Maneci Pufoase

Cum se joaca Eliza si Annie Maneci Pufoase?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.