Printese la Protest

📅24.06.2020, jucat de: 907 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese la Protest?

Am adus astazi dragi copii jocul Printese la Protest, in care o sa vedeti ca patru personaje Disney vin aici pe site-ul nostru, unde isi doresc foarte mult sa participati impreuna la un protest impotriva rasismului, iar ele au mare nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine.

Pentru prima oara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa mergeti alaturi de printesa Moana, Elsa, Mulan si Tiana la acest protest impotriva rasismului, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe fiecare sa isi pregateasca unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante vestimentatii dar si pancarde pe care sa le arate in timpul protestului.

Regulile jocului sunt simple, deoarece trebuie doar sa urmati fiecare instructiune si sa vedeti cum o sa reusiti sa folositi mouse-ul sa alegeti toate hainele pe care printesele sale poarte unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante vestimentatii de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa le gasiti rochii, fuste, blugi lungi sau blugi scurti precum si geci de blugi pe care sa le poarte.

Acest protest este foarte importante pentru printesele Disney de culoare, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa le gasiti si o gramada de pancarde pe care sa isi puna diferite sloganuri care sa devina din ce in ce mai populare. Distractie placuta!

 

Printese la Protest

Cum se joaca Printese la Protest?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.