Strike Ultimate Bowling

📅15.02.2018, jucat de: 1399 ori, voturi: 18

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Strike Ultimate Bowling?

O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele dragute jocuri Cartoon Network alaturi de toti prietenii vostri.

O sa vedeti ca astazi dragi prieteni o sa jucati bowling alaturi de personaje precum Ben 10, Tinerii Titani, Fetitele Powerpuff, Craig of the Creek, Apple and Onion, Finn si Jake, We Bare Bears sau Gumball sunt chiar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca astazi vor avea unele dintre cele mai interesante jocuri de bowling pe care le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru.

Aici pe site-ul nostru, o sa vedeti cum jocul nostru poate sa fie jucat in 2 jucatori alaturi de un frate, o sora, un prieten sau un vecin la voi acasa. Acesta este unul dintre cele mai interesante jocuri bowling de pe site-ul nostru, in care trebuie sa vedeti cum puteti sa aveti cel mai mare punctaj in acest joc Bowling. Chiar daca nu o sa fie usor, o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 Cartoon Network sunt chiar aici pe site-ul nostru.

Alaturi de personaje precum Apple and Onion, Finn si Jake, Gumball sau Ben 10 voi dragi prieteni trebuie sa castigati fiecare partida de bowling, iar voi trebuie sa vedeti cum puteti sa folositi mouse-ul dar si tastele SAGETI de pe tastatura, astfel incat sa aveti lovituri cat mai precise si sa vedeti cum in cel mai scurt sa aveti un punctaj cat mai mare si o sa vedeti cat de mult va puteti distra.

O sa vedeti ca fiecare dintre personajele Cartoon Network vor avea cate o lovitura speciala, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa castigati aceasta provocare in 2 jucatori de bowling. Suntem siguri ca o sa vedeti cum Apple and Onion, Gumball sau Ben 10 vor continua sa aduca pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri.

Daca nu stiti regulile bowling, acestea sunt extrem de simple. Sunt implicate o bila de bowling de diferite greutati dar si popice la capatul liniei de bowling. Voi trebuie sa aruncati bila de bowling astfel incat sa loviti toate popicele si o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni jucatori de bowling de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Strike Ultimate Bowling

Cum se joaca Strike Ultimate Bowling?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.