Hearts

📅22.01.2020, jucat de: 4129 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Hearts?

Cu siguranta jocul Hearts online care apare astazi aici pe site-ul nostru, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum in acest joc o sa castigati multe runder Hearts.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti ca avem pregatite foarte multe provocari online, in care trebuie sa fiti foarte atenti. Acesta este un nou joc online de logica cu carti de poker, in care pentru a acumula cat mai multe puncte, trebuie sa va lasati in mana cartile cele mai mari de fiecare simbol, care ca in orice alt joc cu carti de poker sunt trefla, inima rosie, romb si inima neagra.

Voi dragi copii o sa va asezati la masa de carti alaturi de alti 3 jucatori, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti la cartile pe care le aveti in mana si cartile pe care acestia le au in mainile lor.

In fiecare runda, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Voi dragi copii o sa vedeti ca o sa aveti in mana 13 carti. La inceputul rundei, aveti ocazia sa va imbunatatiti sansele si sa vedeti cum puteti ca la inceput, sa alegeti trei carti pe care sa le dati jucatorilor din stanga voastra.

Voi dragi copii o sa vedeti ca unul dintre jucatori va incepe sa dea jos carti de diferite culori si numere, iar voi pentru a obtine puncte cat mai multe, trebuie sa furati aceste carti avand o carte mai mare de acelasi simbol.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa intuiti fiecare miscare si chiar urmatoarele carti pe care oponentii vostri urmeaza sa le puna jos, pentru ca voi sa va pastrati cartile de aceeasi culoare dar si de un numar mare in mana, iar voi o sa acumulati puncte furand aceste carti din rundele oponentilor vostrii. Distractie placuta!

 

Hearts

Cum se joaca Hearts?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.