Gigantozaurul de Memorie

📅14.01.2021, jucat de: 1013 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gigantozaurul de Memorie?

Ne bucuram deosebit de mult ca putem sa iti oferim chiar acum si mai multe Jocuri cu Gigantozaurul, care sunt bazate pe serialul cu acelasi nume care a inceput sa fie difuzat nu demult pe Disney Junior, si pe care suntem siguri ca un numar foarte mare de copii din intreaga tara il adora foarte tare.

Chiar daca au mai fost joculete adaugate aici, nu am mai avut jocuri de memorie cu dinozauri aici pana acum, asa ca te invitam cu entuziasm sa il incerci pe primul, intitulat Gigantozaurul de Memorie. Ce trebuie sa faci este simplu, si anume sa dai click pe doua carti si sa le intorci cu fata la vedere, si daca au acelasi dinozaur pe ele, cartile sunt eliminate.

In primul nivel vei avea doar patru carti de memorat, dar pe masura ce avansezi, fiecare nivel va avea mai multe carti. Castigi puncte de fiecare data cand faci o potrivire de carti identice, asa ca fa un punctaj cat mai mare, si fa bine si completeaza fiecare nivel inainte sa se scurga timpul acordat pentru asta.

Va uram tuturor mult succes si distractie placuta, invitandu-va sa aruncati o privire si asupra celorlalte jocuri ale categoriei!

Gigantozaurul de Memorie

Cum se joaca Gigantozaurul de Memorie?

Folositi mouse-ul.