Gigantozaurul cu Diferente

📅18.01.2021, jucat de: 954 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gigantozaurul cu Diferente?

Pentru prima data in categoria de Jocuri cu Gigantozaurul poti sa te joci jocuri cu diferente, lucru pe care va invitam pe toti sa il faceti chiar acum si aici, unde aveti la dispozitia voastra jocul intitulat Gigantozaurul cu Diferente, care este un joc nu doar distractiv, dar care ajuta jucatorii sa isi imbunatateasca spiritul de observatie prin gasirea diferentelor dintre imagini.

In total te vei putea juca cu opt imagini, si tu alegi cu care doresti sa incepi. Imaginea aleasa va fi duplicata, existand doua in fata ta, si exista un numar de diferente intre ele, numarul putand fi diferit de la imagine la imagine. Ce trebuie tu sa faci este sa dai click pe diferente cand le gasesti, si sa o faci inainte ca timpul sa se scurga de tot.

Daca nu ai gasit toate diferentele inainte de expirarea timpului, vei pierde jocul, asa ca nu lasa asta sa se intample. Mult succes, va dorim sa gasiti diferentele dintre toate imaginile, si speram sa va distrati la maxim cum doar pe site-ul nostru puteti sa o faceti in fiecare zi!

Gigantozaurul cu Diferente

Cum se joaca Gigantozaurul cu Diferente?

Folositi mouse-ul.