Gin Rummy Online

📅22.01.2020, jucat de: 1945 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gin Rummy Online?

Jocul Gin Rummy Online este gratuit aici pe ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra intr-un joc rummy cu carti online, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Astazi, o sa vedeti ca jocul Gin Rummy Online va aduce o super provocare cu carti online, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa castigati fiecare joc de gin de pe site-ul nostru, in care o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti la fiecare miscare a voastra si a adversarilor vostrii.

Jocul de Gin Rummy Online are cateva reguli interesante, iar voi o sa jucati astazi un joc rummy sau remi asa cum este cunoscut in tara noastra, insa fara piesele orginale din acest joc. In schimb, veti folosi un pachet de carti de poker. Jocul de Gin Rummy Online se joaca in doi de regula, iar in acest joc pentru copii, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa castigati cat mai multe runde.

Jocul se va termina in momentul in care jucati mai mult de 3 reunde, sau o sa reusiti sa acumulati mai mult de 300 de puncte. Pentru a acumula aceste reguli insa, trebuie sa aveti o strategie concreta, deoarece trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa trageti cate o carte in fiecare runda si o sa vedeti cum puteti sa va lasati cartile de care aveti nevoie pentru a acumula cat mai multe puncte in acest joc rummy.

Pentru inceput, trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece pentru a castiga, trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum puteti sa creati perechi de cel putin 3 carti cu acelasi numar, sau un sir de trei carti consecutive de acelasi simbol.

Suntem siguri ca stiti cu totii cartile de poker care vin in patru simboluri diferite, trefla neagra, inima rosie, inima neagra dar si romb rosu. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece trebuie sa urmariti fiecare carte de poker care este asezata jos pentru a nu incepe noi perechi cu unele care s-au pierdut in teancul de carti.

Trebuie sa fiti atenti si o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati, iar voi trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa faceti perechi care sa aiba 8 din cele 10 carti din mana pe care le aveti, iar voi dragi copii o sa vedeti cum multe alte jocuri 2020 cu carti vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Gin Rummy Online

Cum se joaca Gin Rummy Online?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.