Spades

📅23.01.2020, jucat de: 2061 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spades?

Suntem pregatiti pentru voi dragi prieteni, astfel ca o sa vedeti cum si astazi un nou joc cu Carti este gata sa apara pe site-ul nostru si o sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul sa castigati un nou joc Spades cu carti online chiar aici pe ajocuri.ro.

In acest joc pentru copii numit Spades, voi dragi copii o sa vedeti ca o sa participati la un joc de carti in patru jucatori, iar voi dragi copii o sa folositi carti din pachete de poker, astfel ca la fel ca in majoritatea jocurilor, trebuie sa fiti atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti care sunt regulile.

Pentru inceput, o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca trebuie sa folositi cartile voastre si a partenerului vostru. Jocul Spades se joaca in patru jucatori, dar in doua echipe a cate doi, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca partenerul vostru va fi jucatorul din fata voastra.

O sa aveti in mana in fiecare joc de carti de pe site-ul nostru, cate 14 carti de poker, iar daca aveti noroc, o sa aveti carti de inima rosie, romb, trefla sau inima neagra, pe care trebuie sa le analizati foarte bine, si sa va ganditi ce carti poate avea si partenerul vostru.

Pentru a castiga jocul Spades online de pe site-ul nostru, o sa vedeti cum puteti sa urmariti jocurile, deoarece trebuie sa luati carte dupa carte si sa fiti siguri ca miscarea voastra este castigatoare. Bineinteles, cartile sunt in ordine numerica, iar voi trebuie sa aveti cartea cea mai mare din fiecare tura. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa va bazati si pe partenerul vostru, astfel ca in momentul in care el va avea o mana castigatoare, trebuie sa va pastrati cartea mai mare in mana pentru rundele urmatoare.

Trebuie sa aveti o mana castigatoare de cele mai multe ori, iar voi o sa vedeti ca in momentul in care nu o sa aveti o carte de acelasi simbol pentru runda respectiva, o sa reusiti sa furati "partida" cu o carte mare de inima neagra. Distractie placuta!

 

Spades

Cum se joaca Spades?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.