Catscratch Razboi

📅20.01.2020, jucat de: 1464 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Catscratch Razboi?

Suntem gata de distractie si astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am adus un nou joc de baieti in 3 jucatori, in care pisicile sunt personajele principale, si care astazi au adus un nou joc cu razboi intre animale in care sa va distrati impreuna!

Acest joc in 3 jucatori este unul extrem de interesant si de distractiv, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de toti prietenii vostri, care o sa vedeti ca am adus un nou joc 2020 cu lupte intre pisici. Player 1, player 2 si player 3 trebuie sa isi selecteze fiecare cate un personaj pentru aceasta batalie intre pisici. Fiecare personaj este o pisica diferita. O sa puteti alege intre o pisica neagra, o pisica zurlie gri si cu limba scoasa, dar si o pisicia normala de casa de culoare crem.

Aceste pisici sunt pregatite sa poarte un mic razboi intre ele, deoarece locuiesc in aceeasi casa, iar astazi in acest joc de baieti, trebuie sa va luptati impotriva lor si sa vedeti cum in acest joc de indemanare, o sa aveti cele mai bune tinte. Acest joc de baieti cu pisici in 3 jucatori este un joc similar provocarilor Worms. Acesta va fi o noua provocare cu impuscaturi, cu aruncat bombe dar si de strategie.

Fiecare pisica va avea la dispozitie 20 de secunde pentru a face o miscare, ceea ce inseamna ca trebuie sa va alegeti arma pe care o folositi sa va puneti tinta pe inamicul dintre cele trei pisici pe care doriti sa il atacati si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa va luptati cat mai bine impotriva acestora. Player 1, player 2 si player 3 vor avea fiecare cate 20 de secunde, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi armele potrivite pentru a da cat mai mare damage adversarilor. Puteti sa folositi bombe cu gogosi, lasere din pistoale, avioane de hartie explozive dar si pasari de atac ca si arme in acest super joc in 3 persoane.

Folositi tastele SAGETI de pe tastatura pentru a va fixa tinta pe pisicile inamice, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa reusiti sa ajutati aceste pisici de pe site-ul nostru sa revina alaturi de o gramada de alte jocuri in 3 jucatori de aventura pentru copii. Distractie placuta!

 

Catscratch Razboi

Cum se joaca Catscratch Razboi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.