Pinguini Alearga dupa Pesti

📅20.01.2020, jucat de: 1183 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pinguini Alearga dupa Pesti?

Un nou joc online in 3 jucatori apare astazi aici pe site-ul nostru si se numeste Pinguini Alearga dupa Pesti, in care dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit o super cursa si un joc de aventura dintre cele mai interesante, pe care le puteti vedea doar pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca astazi, o sa va puteti chema cel putin 3 prieteni la voi acasa sa va jucati aceasta noua aventura, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa castigati toate cursele si aceste mici aventuri pe care pinguinii de pe site-ul nostru le-au pregatit special pentru toti baietii.

In acest joc de baieti in 3 jucatori, voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare personaj pinguin va avea o palarie de iarna de diferite culori astfel incat sa va deosebiti pinguinii. Trebuie sa folositi trei taste distincte pentru fiecare pinguin, astfel incat sa castigati cursele de alergat cu pinguini. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, va trebui ca alaturi de pinguinii de culoare, verde, rosie, albastra sau galbena, trebuie sa alergati cat mai repede si cat mai atent.

Fiecare pinguin de maraton din acest joc va trebui sa fuga in fata, iar voi o sa vedeti ca veti avea obstacole peste care trebuie sa sariti folosind tastele A pentru player 1, W pentru player 2 si P pentru player 3. Apasand tasta pinguinului vostru, o sa vedeti ca acesta va face o tumba si va sari peste obstacolele din fata voastra, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa sariti cu bine peste fiecare obstacol si sa vedeti cum o sa castigati cursele de alergat cu pinguini.

Este unul dintre primele noastre concursuri de aventura cu pinguini, astfel ca suntem siguri ca o sa va distrati de minune, iar castigatorul va fi pinguinul care alearga cat mai departe si care va termina cursa pe primul loc fara sa se loveasca de nimic. Daca va loviti de prea multe ori de orice obstacol din fata voastra, o sa vedeti ca pinguinul pe care il controalti va ramane fara viata si nu o sa castigati cursa. Distractie placuta!

 

Pinguini Alearga dupa Pesti

Cum se joaca Pinguini Alearga dupa Pesti?

Jucati-va folosind tastele A, W si P.