Printesa Blonda Salveaza Pisica

📅17.01.2020, jucat de: 673 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Blonda Salveaza Pisica?

Cele mai dragute jocuri de fete apar chiar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca Printesa Blonda Salveaza Pisica este un nou joc online Disney cu printese, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa o ajutati pe Rapunzel sa arate cat mai bine.

O sa vedeti ca astazi, alaturi de printesa Rapunzel sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa aveti una dintre cele mai dragute pisici online. Rapunzel a gasit o pisica pe strada, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in acest joc Disney, o sa ajungeti sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul ca alaturi de prietenii vostri, sa vedeti cum veti folosi mouse-ul si sa ajungeti ca alaturi de Rapunzel sa ingrijiti pisica.

In acest joc online cu printese, o sa vedeti ca trebuie ca alaturi de toti prietenii vostri, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Rapunzel sa ingrijeasca aceasta pisica.

La inceput, o sa vedeti ca pisica pe care printesa Disney o gaseste este extrem de neingrijita si o sa faceti alegerile potrivite, pentru a fi siguri ca in acest joc Disney, trebuie sa spalati pisica, sa o ingrijiti ca si doctori si o sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa reusiti sa vedeti cum printesa Rapunzel va curata toata pisica si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul veti reusi sa ajungeti ca in acest joc sa gasiti toate cremele dar si vestimentatiile de animale.

Odata ce Rapunzel curata aceasta pisica, o sa vedeti ca in acest joc pentru fete, o sa reusiti sa creati o gramada de vestimentatii dragute si o sa vedeti ca printesa Rapunzel va reveni pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri de ingrijit animale de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa Blonda Salveaza Pisica

Cum se joaca Printesa Blonda Salveaza Pisica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.