Jocuri pentru Adulti

Jocuri pentru Adulti

Ne pregatim minutios in fiecare zi sa ne distram impreuna, astfel ca ajocuri.ro a devenit o adevarata oaza de jocuri online gratuite pe care le puteti juca gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online! Trebuie sa ne vizitati in fiecare zi, deoarece aducem pentru voi in fiecare zi a saptamanii o gramada de jocuri noi dar si de provocari online pe care dragi prieteni le puteti juca alaturi de oameni din intreaga lume, deoarece multe din aceste jocuri online sunt multiplayer si le puteti incerca fiind conectati la internet cu prieteni din intreaga lume.

Astazi, dorim sa ne adancim mai mult in jocurile arcade pentru adulti, care dupa nume sunt jucate de toti copii din lume, insa au ajuns pe placul foarte multo adulti, la fel din intreaga lume, iar aceste jocuri vor fi gasite si pe site-ul nostru ajocuri.ro in foarte multe categorii precum Jocuri Sah, Jocuri de Table, Jocuri Mahjong sau chiar Jocuri Candy Crush, care suntem siguri ca indata ce il reperati veti da click pe cel putin un joc Candry Crush online pe care noi deja l-am pregatit si testat, astfel incat voi sa va distrati de minune oriunde ati fi, deoarece nu uitati ca pe site-ul nostru, peste 80% din jocuri sunt HTML5, ceea ce inseamna ca ele pot fi jucate atat pe telefon cat si pe tableta online gratuit, la doar un click distanta. Nu doar copii au nevoie de distractie in viata lor, lucru pe care noi il intelegem si incercam sa distram chiar si adultii, astfel ca aceste jocuri de tip tycoon, sunt foarte iubite pe ajocuri.ro, unde puteti sa vedeti ca am pregatit o sumedenie de provocari online pe care sa le incercati.

                                                                              staunton_chess_pieces_large

O simpla calatorie in lumea pe tabla de SAH este usoara, deoarece sunteti la un click distanta! Trebuia sa cautati pe ajocuri.ro categoria de jocuri Sah, si o sa fiti transpusi direct intr-o lume pe tabla de sah, unde veti reusi sa vedeti diferite provocari cu jocuri sah pentru adulti dar si pentru copii totodata. Trebuie sa verificati care ar fi jocurile voastre preferate, deoarece pe site-ul nostru o sa gasiti jocuri de sah clasice, in care doar trebuie sa mutati piesele de sah pe tabla astfel incat sa castigati fiecare runda si fiecare meci de sah impotriva adversarilor vostrii sau chiar si a computerului, care o sa vedeti ca va deveni un adversar pe masura capacitatilor voastre.

Jocurile sah pe care le puteti gasi pe site-ul nostru sunt de diferite tipuri dar si marimi, astfel ca suntem siguri ca cel putin un joc sah este pe placul vostru. O sa vedeti ca avem o gramada de jocuri sah in 2 persoane sau chiar si in patru jucatori. Jocuri 3D, jocuri pe plansa sau chiar si jocuri de logica sah vor fi pregatite in aceasta categorie pentru toti adultii care sunt in cautarea relaxarii si a juca o partida de sah impotriva altor oameni. Sah in 2 care este unul dintre putinele jocuri sah in 2 sau mai multe personaje pe care il puteti incerca gratuit, DAME este de altfel un joc diferit de logica, insa care are o foarte mare atractie catre toti adultii jucatori de sah,  Robo Chess este o super provocare, in care toti copii sau adulti care nu stiu sa joace sah pot sa o faca alaturi de un robotel foarte priceput, Touch Chess un joc in care piesele se muta singura doar pentru simpla atingere a mainilor voastre sau in acest caz, dupa o mica atingere a mouse-ului, sau Sah pentru Incepatori, un joc distractiv in care toti oamenii pot sa invete sa joace sah de la un calculator care va explica fiecare mutare pe care o faceti, sau care va da instructiuin despre stilul de joc si chiar unele recomandari despre mutarile de la inceput de joc, cum sa va folositi mai bine pionii dar si sa va duceti oponentii in sah mah, astfel incat sa castigati cat mai multe meciuri de sah. Acestea sunt sunt cateva din jocurile obisnuite de sah pe care le puteti incerca gratuit online.

Pentru cei mai pretentiosi dintre voi, la fel in categoria de jocuri Sah de pe ajocuri.ro, o sa gasiti in continuare Sah Dinamic, Sah Chinezesc, Sah Simplu, Sah Nabisco sau Sah 3D, care sunt cele mai populare jocuri Sah de pe site-ul nostru. Aceste jocuri de logica pe care voi deja le cunoasteti sunt perfecte pentru o seara distractiva dupa o lunga zi de munca. Multe din aceste jocuri sah sunt dejapt jocuri 3D cu unele dintre cele mai interesante efecte speciale.

                                                                    Cele mai populare jocuri Sah

   sah nebunesc   sah simplu   sparkchess   sah dinamic



                                                                                     darts

Un adevarat sport a devenit si Darts-ul, care este unul dintre cele mai interesante si cele mai populare jocuri de colectiv in momentul in care iesiti in oras cu prietenii. Pe site-ul nostru, jocurile cu Darts sunt foarte populare, deoarece la fel ca oricare alta provocare, poate fi jucat online gratuit, iar voi o sa vedeti ca suntem pregatiti sa va distram si pe voi, indiferent de varsta.

Jocul de Darts, pentru care nu sunt cunoscatori este extrem de distracitv si poate fi jucat in mai multi jucatori. 2 Jucatori, 3 Jucatori, 4 jucatori sau chiar si 5 jucatori, deoarece nu este nici o limita impusca, doar atat ca jocul va dura probabil mai mult ca de obicei, insa timpul petrecut cu prietenii este unul extrem de distractiv, astfel ca nu va veti da seama cand trece. O sa aveti o placa in fata voastra, jocul clasic Darts este facut dintr-un material ca si dopurile de pluta. Aceasta placa va avea diferite numere, cercuri si culori care sa va dea puncte, iar voi trebuie sa folositi sageti care trebuie sa fie aruncate de la o anumita distanta. Fiecare jucator are trei aruncari in fiecare runda, iar punctajul incepe de la 250 de puncte si se merge descrescator. Fiecare aruncare va avea un punctaj scris pe tabla, insa acesta daca loviti bine, poate sa fie dublat. Punctul din mijloc este cel mai mare si va va acorda nu mai putin de 50 de puncte!sageti darts

Trebuie sa aveti o precizie foarte buna la fiecare joc de darts, astfel incat sa va invingeti adversarii care pot sa fie chiar prietenii vostri. Pentru a avea cel mai bun punctaj de fiecare data, va invitam pe site-ul ajocuri.ro sa vedeti care sunt cele mai populare jocuri darts in care sa va antrenati pentru viata reala. Trollhunters Darts cu Pitici este un joc darts obisnuit, insa in care o sa jucati impotriva celor mai buni jucatori pitici de darts, care s-ar putea sa aiba un avantaj magic, Darts cu Fete este un joc Darts special, in care o sa vedeti ca veti avea diferite tinte mici pe tabla principala, iar voi trebuie sa aveti o tinta si mai buna, deoarece tabla se va invarti, iar voi trebuie sa evitat fata care va sta in mijloc, 301 Darts Flash este cel mai clasic joc de darts pe care il puteti intalni chiar si in baruri sau sali de jocuri, 3D Darts este cel mai realistic joc de darts pe care il puteti intalni, deoarece este un joc 3D in care o sa simtiti cat de greu este sa nimerit tabla de darts chiar in mijloc, pentru a va scade cat mai multe puncte dintr-o lovitura, sau Darts cu Oameni sunt doar cateva dintre provocarile din jocurile Darts pe care le puteti gasi pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa fiti cu un pas mai aproape de a devenii cei mai buni jucatori de darts dintre toti prietenii vostri.


                                                                                        Cele mai populare jocuri Darts

   darts cu pou   darts flash   darts cu justin bieber   darts 3d



                                                                      table


Jocul de Table este o recreere pe care multi dintre adulti o aleg in momentul in care se intorc acasa de la servici, deoarece poate sa fie practicat foarte usor si aproape oriunde, deoarece chiar daca nu sunteti acasa, puteti sa va scoateti telefonul din buzunar, sa intrati pe ajocuri.ro si sa vedeti cum daca tasati jocuri table, jocuri de table sau jocuri cu table, diferite oportunitati sunt disponibile gratuit chiar aici pe site-ul nostru.

Este usor sa jucati table online, deoarece trebuie sa va folositi doar un deget sau mouse-ul daca sunteti la un calculator. Pentru cei necunoscatori, jocul de table in mod normal se joaca pe o tabla de sah intoarsa pe dos, unde o sa vedeti ca sunt triunghiuri de doua culori, de regula albe si negre. Pe fiecare dunga vor fi amplasate diferite numere de piese de table, iar voi dragi copii va trebui sa folositi zaruri pentru a vedea cat de mult puteti sa mutati o piesa sau nu, in cazul in care aveti o piesa blocata de adversar. Acestea sunt regulile spuse pe scurt, insa odata ce incepeti sa jucati, o sa vedeti cat de mult va puteti distra, iar acest lucru pe site-ul nostru va fi o floare la ureche, deoarece va asteptam alaturi de o gramada de provocari si jocuri online.

Unele dintre aceste sunt pregatite intr-o lista scurta in continuare, iar voi puteti sa incercati aceste jocuri: Table Backgammon, Table 3D, Table pentru Incepatori dar si Table Clasice, in care dragi copii o sa vedeti pe deplin jocul de sah. Puteti sa incercati jocurile in 2, 3 sau mai multi jucatori de table aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca aceste jocuri de logica pentru adulti, pot deveni preferatele voastre.

                                                              Cele mai populare jocuri Table

   table in 2   table backgommon   table pentru incepatori   table sah


                                                                                      candy crush


Pe departe in acesti ani, jocul preferat de adulti atat online cat si offline, pe telefon, pe tableta sau pe calculator a fost Candy Crush, astfel ca acesta a aparut sub diferite forme, cu personaje Disney, personaje Cartoon Network, personaje Nickelodeon insa si cu alte personaje cunoscute din cele mai importante filme Marvel sau de la Hollywood. Acestea pot toate fi gasite in categoria de jocuri Bejeweled de pe site-ul nostru, unde aceste jocuri Candy Crush cu bomboane delicioase si cat mai colorate pot fi jucate gratuit online pe toate device-urile pe care le detineti.

Chiar daca stim sigur ca toata lumea s-a jucat cel putin o data o varianta a jocului Candy Crush, va vom explica putin regulile simple pe care se ghideaza acest tip de jocuri tycoon, asa cum sunt ele denumite de catre cei mai infocati jucatori de jocuri video, sau "gameri". Candy Crush se bazeaza pe un concept simplu, prin care trebuie sa alinitati la stanga, la dreapta, in sus sau in jos cel putin trei bomboane sau obiecte care au aceeasi forma si aceeasi culoare, pentru ca acestea sa se imperecheze si sa explodeze, lasand locul in joc unor alte obiecte sau bomobane asa cum este in cazul Candy Crush. Aceste linii de cel putin trei obiecte de acelasi fel pot fi atat orizontal cat si vertical, insa o sa vedeti ca nu vor exploda daca vor fi vertical. O alta oportunitate pentru a exploda obiectele dintr-un joc Candy Crush, este sa le impachetati intr-un manunchi de patru sau mai multe, astfel nu va trebui sa aveti o linie dreapta de trei obiecte. Suna foarte simplu!! Asa este, insa odata ce incepeti sa va jucati aceste jocuri Candy Crush Saga, o sa vedeti cat de mult poate sa difere de la un joc la altul.
candy crush saga
Fiecare joc Candy Crush Saga are particularitatile sale, iar voi o sa vedeti acest lucru odata ce le incercati pe rand. Bombele, razele care distrug tot intr-o linie dreapta, abilitatile speciale precum distrugerea tuturor obiectelor de aceeasi culoare si forma, sunt doar cateva dintre putinele efecte speciale pe care le puteti astepta in jocurile Candy Crush.

Acum ca sunteti si mai interesati de aceste jocuri Candy Crush, o sa vedeti ca pe ajocuri.ro, o sa gasiti un joc clasic Candy Crush Saga, in care sa distrugeti bucatele mici de dulciuri de diferite feluri. Bomboane, jeleuri, sucuri inghetate dar si bucatele de tort sunt pregatite in acest joc Candy Crush Saga, pe care voi sa il jucati pe calculator, pe telefon si pe tableta online gratuit!

Dupa incercarea jocului original, ce puteti cere mai mult! Va asiguram, ca odata ce incercati acest joc ca si copii, o sa doriti sa va intalniti chiar si cu personajele voastre preferate din lumea Disney, Nickelodeon sau Cartoon Network si Boomerang, iar noi dragi prieteni ne-am ocupat si de acest lucru. O sa gasiti pe ajocuri.ro multe jocuri precum Soy Luna Crush, in care celebra Soy Luna este personajul principal si a pregatit o super provocare Bejeweled sau provocare de imperecheat obiecte. Masha si Ursul Candy Crush este un alt joc special in care doua personaje foarte indragite in intreaga lume vor dori sa va jucati impreuna. Trolls Colecteaza Dulciuri este unul dintre jocurile Disney despre care va vorbeam, Crush to Party Christmas Edition este un joc friv-games.com in care sa va distrati creand una dintre cele mai dragute petreri de Craciun, insa acest lucru va fi posibil doar daca veti reusi sa terminati cate un nivel Candy Crush inainte si sa folositi punctele pe care le veti obtine pentru a cumpara decoratii de Craciun. Vampirina Jelly Match este un alt joc Disney in care sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate. Nickelodeon Bejeweled sau Nickelodeon Snack Smash sunt doar doua dintre jocurile cu personaje Nickelodeon pe care le puteti juca gratuit! Chiar si personajele Cartoon Network sunt pregatite aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca puteti sa va distrait alaturi de Captain Underpants in Capitanul Chiloti Jelly Match. Beyblade, Dino Dash, Mech X4, Coco Eu si Mia, Cainele Rock, Descendentii, Mickey Mouse, Bizaardvark, Polly si Zshu Shu Pets sau Alex si Trupa sunt doar cativa dintre supereroii sau personajele pe care copii le indragesc si au pregatit cate un joc Candy Crush gratuit chiar pe site-ul nostru!

                                                              Cele mai populare jocuri Candy Crush

   candy crush   masha si ursul candy cursh   candy crush saga   potriviti bomboanele de halloween



                                                                     jocuri slots


O alta serie de jocuri pentru adulti este la mare cautare pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca aceasta se afla in categoria de jocuri Aparate, unde toti oamenii de toate varstele pot sa inceapa sa gaseasca o gramada de jocuri cu Aparate de diferite modele dar si de diferite feluri, deoarece acestea sunt foarte populare si au multe joculete pe care le puteti incerca doar aici.

Regulile acestor jocuri sunt pe cate de simple atat de complexe, iar voi dragi prieteni le puteti vizita in fiecare joc, deaoreceavem foarte multe jocuri cu Aparate online pe care sa le jucati gratuit. Pentru a intelege mai bine aceste jocuri, in marea majoritate a acest jocuri slots veti vedea trei randuri care fiecare va avea cate o iconita. Trei randuri orizontale insa si verticale, care pentru a castiga cat mai mult, trebuie sa aiba cat mai multe dintre iconite de acelasi fel. Cele mai populare jocuri slots sau jocuri cu aparate sunt cele care au iconite cu fructe si numarul 7 dar si Book of Ra, care este un joc slots cu simboluri din Egypt. Voi dragi prieteni puteti sa jucati chiar aceste jocuri aparate aici pe site-ul nostru fara sa va pierdeti banii reali, deoarece totul se intampla online si o sa vedeti cat de mult va puteti distra si cat de mult puteti sa castigati prin puncte.

Fiecare linie cu iconitele de acelasi fel va vor aduce un anumit punctaj depinzand de cate puncte mizati sau pariati cu fiecare invartire a slot-urilor, astfel ca trebuie sa va simtiti norocosi si sa pariati un numar cat mai mare de puncte sau monede pe care le folositi in aceste jocuri slots. Cateva exemple de jocuri Slots pe care le puteti gasi pe site-ul nostru sunt chiar Book of Ra, Vegas Hits, Steaua Slot, Sizzling Hot Extreme sau Cleopatra Secrets. Acestea sunt jocurile originale slots, insa alaturi de ele avem o colectie variata de jocuri Slots in care os sa reusiti sa va intalniti alaturi de personaje din desenele animate sau chiar si din filme sau cele mai cunoscute jocuri video. Angry Birds Aparate, Chef Mario, Frozen 2 Aparate, Talking Friends Aparate sau Pou Aparate care vor urmari aceleasi reguli ca si jocurile originale, insa sunt mult mai dragute si chiar mai amuzante si pe care le puteti juca alaturi de personajele preferate.


                                                                     Cele mai populare jocuri Slots

   angry birds aparate   aparate aladin   aparate septari   talking friends aparate


 

Cum ti s-a parut articolul?

Acest articol nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!
Ultimele articole
Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

In cazul in care vrei sa descarci cele mai jucate jocuri pentru copii, atat fete cat si baieti, te invitam…

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Povestile cele mai cunoscute isi continua aventurile precum Frozen 2, Minionii alaturi de Gru, How To…