Table Clasice

📅25.04.2013, jucat de: 165168 ori, voturi: 327

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Categorii Asemanatoare

Descrierea jocului Table Clasice

Clasicele table pe care dorims a ti le prezentam in noul joc sunt probabil primele jocuri online de table, insa foarte corect si interesant create, avand in design simplist dar exact la fel ca cel din realitate ale tablelor. Mai intai va trebui sa faci cunostinta cu tabla, dupa care cu partenerul tau care de data aceasta este un calculator (PC) si de care va trebui sa te temi in cazul in care intri alaturi de el in miezul actiunii. Fii cat mai atent la tot ceea ce inseamna miscari strategice ale oponentilor tai, incearca sa le previ si sa dai cat mai bine cu zarurile pentru a nimri exact numarul potrivit care sa-ti aduca succesul in noul joc clasic de table pe care echipa ajocuri.ro doreste sa ti-l ofere. Dupa ce l-ai incercat, indiferent ca ai castigat sau nu te invitam sa ne lasi un comentariu si sa ne spui daca jocul clasicelor table a fost pe placul tau sau va trebui sa-l modificam.

Table Clasice

Cum se joaca Table Clasice?

cu mouse-ul va trebui sa joci cat mai bine table si sa arunci cu zarurile.

Cum ti s-a parut jocul?

sandu 11.01.2014 00:00

da! intampin o problema privind jocul : dupa aducerea tuturor pulurilor proprii in casa , nu poti efectua scoaterea acestora de pe tabla ! problema a fost sesizata si de alina pe 02.01.2014 ! raspunde cineva acestor intrebari ?

ALBERTO 09.01.2014 00:00

E TARE JOCU AM SPUS EU OFICIAL (BOSS)

Constantin 09.10.2013 00:00

Distrugere ecologica "masiva"! Daca se va exploata! Nici-un copaca nu se va pute planta in sterilul care se va depune,NICI INTR-O 100 DE ANI !!

pislaru eugen 20.08.2013 00:00

sunt foarte relaxante