Sizzling Hot Extreme

📅31.12.2019, jucat de: 296187 ori, voturi: 645

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sizzling Hot Extreme?

Sizzling Hot Extreme este noua varianta a jocurilor de noroc gen pacanele in care va trebui sa iti bati capul astfel incat sa scoti din ce in ce mai multe puncte bonus pentru a-ti putea monetiza norocul, insa ceea ce conteaza este sa iesi la finalul jocului pe plus si nu pe minus, deoarece banii sunt pe bune, si scorul e in realitate. Ei bine, mai intai va trebui sa navighezi in josul paginii acolo unde jocul flash se va incarca, insa va trebui sa astepti cateva secunde pentru a se incarca jocul, dupa care tot ceea ce conteaza va depinde de tine si de bulanul tau. Inainte de a incepe va trebui sa iti stabilesti foarte bine bet-ul pe care il ai, deoarece doar asa vei reusi sa ajungi la o formula bine stabilita care iti va aduce reteta succesului, ceea ce va fi destul de greu.
Bet-ul poate sa fie mai mare sau mai mic, insa acest bet inseamna foarte mult pentru tine in momentul in care castigi vreo miza, deoarece aceste beturi iti vor imulti venitul intr-o secunda in care vei castiga o linie de septari 777777 precum si de fructe alese care valoreaza foarte mult. Dintre fructele pe care va trebui sa le invarti vei gasi prune, mere, capsuni, cirese, visine, struguri, lamai, pepene, lebenita, insa si anumite stele viu colorate auriu care valoreaza foarte mult. Jocul Sizzling Hot iti ofera ocazia sa iti dublezi suma licitata foarte simplu dubland de doua sau de trei ori suma pe care ai castigat-o.

Poti sa-ti dublezi venitul odata ce reusesti sa prinzi culoarea potrivita care va veni adica rosu sau neagra si totodata sa nimeresti o carte mai mare decat cea care se ascunde in spatele aparatului extreme de la Sizzling. Ei bine, cam asta e treaba, tot ceea ce conteaza este sa gasesti solutiile posibile astfel incat sa castigi cat mai multi dolari, euro, dupa care sa ajungi sa te distrezi alaturi de banii tai.

 

Sizzling Hot Extreme

Cum se joaca Sizzling Hot Extreme?

cu mouse-ul va trebui sa gestionezi intreaca activitate a super jocului de casino ca la aparate Sizzling Hot 2013.