Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

In articolul de mai jos ne propunem sa grupam cele mai populare 10 jocuri pentru copii, pe care vom incerca sa vi le furnizam cu link de download. Lista jocurilor de mai jos este in primul rand facuta pentru jocurile PC, adica cele care se joaca pe calculator.

 
  1. Hot Zomb Zombie Survival for PC - este un joc de actiune in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci cu bine peste toate misiunile pe care le ai, de cele mai multe ori misiuni de actiune, unde va trebui sa sti cum sa folosesti armele pe care le detii. Inca de la inceputul jocului monstrii si zombii nu vor inceta sa apara, motiv pentru care va trebui sa te misti repede astfel incat sa ii impusti, sa le furi armele si sa mergi spre urmatorul nivel de dificultate.
Jocul se poate descarca de AICI

Hot-Zomb-Zombie-Survival

 
 
 
  1. City Racing (GTA Style)- este un joc de baieti cu masini si intreceri cu masini, unde cursele de masini sunt totul, iar abilitatile soferilor de a castiga misiunile valoreaza puncte bonus la intreaga activitate de sofer profesionist. La inceput va trebui sa te descurci cu masini mai putin performante, insa acest lucru nu te face un sofer mai putin priceput, insa dupa doar cateva curse castigate in TOP 3 vei putea sa iti cumperi cu banii castigati alte masini mult mai puternice, mai noi si mai sportive.

Jocul se poate descarca de AICI

City-Racing


 

 
  1. Moto Racing 2 - Pasionatii de motociclete puternice vor fii rasplatiti cu unul dintre cele mai tari jocuri cu motoare in care va trebui sa contibui activ la castigarea Cupei Moto 2020 pentru a ne demonstra tuturor capacitatile tale de manuire a motoarelor sportive. La inceput te indrumam sa iti cumperi un motor mai ieftin, insa pe care sa poti sa-l tuninghezi, sa-l modifici, iar la acest capitol vei putea sa iti schimbi rotile, supalele, computerul de bord, suspensiile, caburatorul, precum si alte componente tehnice importante care pot sa te ajute enorm in castigarea intrecerilor cu motoare.
Jocul se poate descarca de AICI

Moto-Racing-2

 
 
 
 
  1. Sudden Strike 2 - Este un simulator al razboaielor aeriene pe care te indrumam sa-l incerci in mod special in cazul in care esti pasionat de lupte cu avioane, aeronave, rachete sau pur si simplu ti-ar place sa pilotezi virtual un avion de lupta sau unul de pasageri. Pentru inceput va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa iti construiesti intreaga flota de avioane, iar cu banii ramasi sa iti cumperi scuturi impotriva rachetelor sol-aer care nu vor inceta sa apara. Dupa ce reusesti sa evoluezi si sa iti formezi flota va trebui sa mergi spre urmatoarea misiune, respectiv cea de cucerire a teritoriului.
Jocul se poate descarca de AICI

Sudden_Strike2


 

 
  1. Sah Online - In cazul in care esti un pasionat de sah vei putea sa iti descarci chiar la tine pe PC noul joc de sah pentru calculator care te va ajuta sa intelegi si mai bine acest joc de gandire si logica. Pentru inceput va trebui sa instalezi aplicatia .EXE, dupa care vei putea sa selectezi nivelul de dificultate al jocului in cazul in care alegi sa te joci impotriva unui computer, iar aici ai la ales din urmatoarele nivele de dificultate: Incepator, Avansat sau Expert; In cazul in care vrei sa joci acest joc impotriva unui alt jucator, respectiv in 2 jucatori, vei putea sa selectezi acest mod de joc, dupa care vei putea sa iti inviti adversarii sa joace alaturi de tine.
Jocul se poate descarca de AICI

Knights-Gambit

 

 
  1. Toy Defense 2 - Este un joc de strategie si indemanare in care va trebui sa urmaresti dezvoltarea unei fortarete astfel incat sa reusesti sa castigi cat mai multe misiuni si sa treci cu bine peste diferitele nivele de dificultate ale jocului. Pentru inceput vei avea o suma modica de bani pe care va trebui sa o folosesti pentru a-ti cumpara diferite sisteme folosite in armata si militarie pentru a-ti apara baza; aici putem vorbi despre soldati, turrete, avioane care survoleaza zona, mine, capcane, sau chiar luptatori care sunt dispusi sa iti apere teritoriul chiar cu pretul vietii.
Jocul se poate descarca de AICI

Toy-Defense2

 

 
  1. Dig The Ground 2 - este un joc de indemanare si de logica, in care va trebui sa folosesti un tarnacop pentru a sparge pamantul, rocile si pietrele astfel incat sa gasesti cat mai multe diamante, pietre pretioase, rubine, safire pentru a fii recompensat cu puncte bonus. In noua misiune pe care o vei incepe va trebui sa te concentrezi foarte mult pe timp si totodata pe numarul diamantelor colorate pe care le spargi deodata, deoarece in functie de cat de multe diamante reusesti sa distrugi in acelasi timp, vei fii recompensat cu mai multe puncte.
Jocul se poate descarca de AICI

Dig-The-Ground-2

 

 
  1. ATV Quadro Racing - este un jod cu ATV-uri, dedicat baietilor in mod special, deoarece in jocul acesta va trebui sa sti sa conduci cat mai bine diferitele tipuri de ATV-uri care sunt special construite sa te ajute in cursele deosebit de periculoase la care urmeaza sa participi. Dupa cum probabil sti, ATV-urile sunt vehicule 4x4 la care toate cele patru rotile sunt active si trag, motiv pentru care aderenta este destul de mare, iar acceleratia acesta este una extraordinara, dar te stafuim sa conduci cu grija in mod special la inceput pana reusesti sa iti gasesti echilibrul pe ATV.
Jocul se poate descarca de AICI

Quadro_Racing

 

 
  1. Portal Walk - este un joc de aventura destinat fetelor si baietilor in care va trebui sa sti cum sa sari peste obstacolele care apar in calea ta, sa aduni puncte bonus si totodata sa te feresti de capcanele care sunt puse in mod intentionat sa te distruga. Incearca sa treci cu bine peste toate nivelele de dificultate pe care le ai astfel incat sa incerci sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus care sa te ajute sa iti cresti personajul principal.
Jocul se poate descarca de AICI

Portal-Walk

 

 
  1. Crazy Birds - Un joc care seamana izbitor cu celebrul joc Angry Birds in care va trebui sa tragi cu porci in pasarelele care stau pe sfoara, in copaci sau in alte locuri destul de greu de ajuns. Dupa cum poti sa observi, pasarile sunt de culori diferite, acesta fiind felul in care tu ca si impuscator vei fii recompensat diferit pentru fiecare pasare pe care reusesti sa o impusti. In functie de timpul pe care il scoti in fiecare nivel, vei putea sa avansezi si sa ajungi la noi misiuni de deblocat.
Jocul se poate descarca de AICI

Crazy-Birds

 

Cum ti s-a parut articolul?

AdrierdinIcori 20.05.2020 09:54

Hello. And Bye.

Alin 16.01.2020 08:39

Imi place

alexandru 14.01.2020 10:50

imi place ca pot sa apas download instant.

Ultimele articole
Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

In cazul in care vrei sa descarci cele mai jucate jocuri pentru copii, atat fete cat si baieti, te invitam…

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Povestile cele mai cunoscute isi continua aventurile precum Frozen 2, Minionii alaturi de Gru, How To…