Table Backgammon

📅12.03.2020, jucat de: 422213 ori, voturi: 1448

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Table Backgammon?

Table Backgammon este primul joc de table pe care l-am adaugat pe site, este un joc flash care a fost jucat de foarte multi pasionati ai acestui joc. Dupa cum poti sa vezi grafica jocului este una destul de buna, zarurile au un efect 3D in momentul in care sunt aruncate pe tabla, iar oponentul impotriva caruia joci este unul care poate fi batut destul de repede.

Pentru inceput va trebui sa aruncati fiecare jucator cate o data zarurile astfel incat sa vedeti care dintre voi va incepe razboiul. In functie de cel care reuseste sa aibe un numar mai mare rezultand din insumarea cifrelor zarurilor va fi cel care castiga si totodata cel care are posibilitatea de a arunca prima data in joc.

In functie de rezultatul pe care il obti la fiecare aruncare va trebui sa muti piesele pe tabla. Regulamentul jocului Backgammon este la fel ca al oricarui joc de table si este prezent pe pagina principala a categoriei. Ca si sfat te indrumam sa iti construiesti o strategie cat mai ampla si mai bine stabilita astfel incat sa ajungi sa castigi meci dupa meci scatand toate piesele adversarului. intradevar norocul are partea lui in acest joc, insa cu o strategie buna vei putea sa iti dobori adversari care au mult mai mult noroc decat tine in mod special in care in care adopti un stil de joc agresiv insa cu cap astfel incat sa iti construiesti cat mai multe pozitii blocate in casa, iar in cazul in care observi ca adversarul tau este pe picior gresit, incearca sa ii scoti piesele, dupa care sa iti blochezi pozitiile din casa astfel incat sa nu aiba pe unde sa intre.
In cazul in care vrei sa te joci de pe mobil, iti recomandam versiunea de table pentru telefon.
 
Cum ti s-a parut jocul?

Table Backgammon

Cum se joaca Table Backgammon?

cu mouse-ul va trebui sa treci de toate nivelele de dificultate ale noului joc Backgammon de tabel online oferit gratis copiilor si adultilor pasionati.