The Last Miner

📅26.10.2022, jucat de: 1291 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul The Last Miner?

The Last Miner este un joc Minecraft de impuscat zombi in 3D care a fost inspirat de catre jocul video The Last of Us, si chiar daca nu l-ati jucat pe acela, tot va invitam cu mare drag sa il incercati pe acesta, caci este unul dintre cele mai tari jocuri create de catre echipa noastra, un adevarat tur de forta in acest gen!

The Last Miner: joc cu zombi de impuscat in stilul Minecraft!

Veti avea de ales intre trei locatii, si anume Padure, Oras, si Zona Industriala, avand zece nivele de trecut pentru fiecare, in care scopul vostru este foarte simplu, si anume sa omoriti toti zombi pe care ii vedeti, fara sa va lasati infrant de ei in schimb.

Cu banii castigati veti putea sa mergeti in magazin sa cumparati skin-uri noi pentru Noob, dar si noi arme pe care sa le folositi in lupta.

Pentru a va misca folositi WASD, mouse-ul pentru a trage, shift pentru a fugi, bara de spatiu pentru a sari, R pentru a reincarca arme, F pentru a ridica lucruri, G pentru a arunca cu grenazi.

Mult succes va dorim, distractie fara masura, si speram ca veti impartasi acest joc si cu toti prietenii vostri, caci si ei merita distractie ca aceasta!

The Last Miner

Cum se joaca The Last Miner?

Folositi WASD, space, shift, mouse-ul, R, F, G.