Evadeaza din Jocul Calamarului

📅25.10.2021, jucat de: 811 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Evadeaza din Jocul Calamarului?

Jocurile cu evadari au fost mereu printre favoritele multor jucatori din lumea browserelor, dar astazi va oferim ceva inedit in aceasta lume, pentru ca va puteti distra pe cinste cu jocul numit Evadeaza din Jocul Calamarului, unde va aflati pe insula Squid Game, de unde veti incerca acum sa scapati cu viata!

Evadati din Squid Game pentru a ramane in viata!

In fiecare nivel vei avea un grup de concurenti in treninguri verzi pe care va trebui sa ii ajuti sa evadeze, lucru la care te vei folosi de mouse, trebuind sa desenezi ruta pe care ei sa o ia in fiecare camera, si dand apoi click ca fiecare sa porneasca pe traseu.

Deseneaza un traseu in asa fel incat sa eviti gardurile electrice, orice alt fel de capcana sau obstacol pus in calea ta, si, evident, sa nu fi prins de camerele de luat vederi, caci vei pierde nivelul si vei muri.

Indiferent de cat de grele devin nivelele ulterioare, daca depui destul efort si cauti cea mai buna strategie si ruta de evadare, suntem siguri ca o vei gasi, si te vei distra pe cinste cum doar aici poti sa o faci!

Evadeaza din Jocul Calamarului

Cum se joaca Evadeaza din Jocul Calamarului?

Folositi mouse-ul.