DalgonaCandy IO

📅24.10.2021, jucat de: 1417 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul DalgonaCandy IO?

Revenim in lumea Jocului Calamarului, cel mai popular serial de la Netflix din intreaga lume, si din intreaga istorie a platformei, motiv pentru care chiar acum suntem entuziasmati sa impartasim cu voi jocutul intitulat DalgonaCandy IO, un joc in care poti sa participi la patru competitii din serial si sa castigi o gramada de bani virtuali!

Castiga provocarile Squid Game IO!

Primul joc la care iei parte este intitulat Dalogna Candy (Honeycomb), in care vei folosi mouse-ul ca sa rupi si sa elimini biscuitele in jurul formei din centru, fara sa strici forma, pentru ca daca asta se intampla, vei pierde jocul.

Pentru Rosu, Verde, misca-te doar cand lumina verde este aprinsa, pentru ca daca te misti cand cea rosie este pornita, esti impuscat si pierzi intreaga cursa.

In jocul Trage Franghia, foloseste-te de mouse ca sa tragi mai tare de echipa adversa si sa ii faci sa cada la pamant prin spatiul din mijloc ca sa castigi.

Pentru Podul de Sticla, treci doar peste platformele de sticla in verde, ca sa treci podul fara sa cazi in momentul in care atingi o bucata de sticla usoara.

Castigi bani la sfarsitul fiecarei provocari, tot mai multi cu cat nivelul de dificultate creste, si ai grija sa completezi fiecare nivel inainte sa se scurga timpul acordat, ori vei pierde.

Mult succes si distractie placuta va dorim, invitandu-va cu drag sa aruncati o privire si peste alte jocuri incredibile ale site-ului nostru!

DalgonaCandy IO

Cum se joaca DalgonaCandy IO?

Folositi mouse-ul.