Super Buddy 2 Orasul Nebun

📅19.10.2021, jucat de: 1053 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Buddy 2 Orasul Nebun?

Jocurile cu Super Buddy online sunt printre cele mai distractive de care puteti avea parte, fara nicio indoiala, motiv pentru care va oferim un joc cu traseu cu obstacole nou chiar acum si aici, joc inedit intitulat Super Buddy 2 Orasul Nebun, unde garantat va veti distra pe cinste, dupa cum am facut-o si noi!

Infrunta orasul mortii impreuna cu Super Buddy!

Super Buddy este un manechin de test care va fi la volanul unei masini, masina pe care tu o vei controla, folosind mouse-ul pentru a accelera, si cand esti in aer dupa ce ai sarit cu ajutorul unei rampe, tine apasat pentru a face trucuri si a-ti mari punctajul.

Ai mare grija pe traseu sa nu te lovesti de minele cu explozibil, sau sa cazi in capcane sau sa te lovesti de obstacole, caci daca vei muri va trebui sa o iei de la inceput, si tot progresul tau va fi pierdut.

In schimb, colectioneaza cat mai multe monezi de pe traseu pentru a-ti mari punctajul, putand sa le folosesti pentru a-ti cumpara noi masini cu care sa conduci rapid!

Acum ca stii cat de distractiv este totul aici, da-i start la joc chiar acum, si fa bine si incearca si alte jocute ale noastre, nu vei regreta!

Super Buddy 2 Orasul Nebun

Cum se joaca Super Buddy 2 Orasul Nebun?

Folositi mouse-ul.