Apara Canalele

📅15.10.2021, jucat de: 642 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Apara Canalele?

Dupa cum poti vedea chiar in acest moment, categoria de Jocuri cu Craig si Dumbrava inca are continut nou si interesant pentru a va fi oferit pe gratis pe site-ul nostru, motiv pentru care in acest moment sunteti toti invitati sa va distrati pe cinste cu Apara Canalele, care este un jco cu bule inedit si facut mult mai bine pentru ca te joci impreuna cu aceste personaje Cartoon Network!

Apara canalele prin tragerea cu bile!

Pe un canal vor merge bile, si tu va trebui sa le elimini inainte de ajunge acolo unde se afla personajul tau, pentru ca daca se intampla asta, vei pierde. Pentru asta vei folosi mouse-ul ca sa tragi cu bilele, si tinteste pentru a lovi sau crea grupuri de trei sau mai multe bile de aceeasi culoare, caci doar atunci sunt eliminate.

Poti sa schimbi cu o bila de o culoare diferita daca dai click pe personajul care se ocupa cu tragerea lor, indiferent de cat de complicat e nivelul la care ai ajuns. Noi iti uram mult succes la tot acest joc minunat, si te invitam cu drag sa incerci si alt continut oferit astazi aici pentru tine, nu vei regreta!

Apara Canalele

Cum se joaca Apara Canalele?

Folositi mouse-ul.