Tinuturi Ascunse

📅13.10.2021, jucat de: 55 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tinuturi Ascunse?

Cand vine vorba de jocuri puzzle cu obiecte ascunse sau cu diferente, noi le adoram, si vrem sa le jucam doar pe cele mai bune, dupa cum suntem absolut siguri ca este si in cazul vostru adevarat, motiv pentru care in acest moment sunteti invitati cu mare drag sa incercati jocul Tinuturi Ascunse (Hidden Lands), care este mult mai deosebit ca restul din categoria sa!

Rezolva puzzle-urile pentru a descoperi tinuturile ascunse!

Pentru a descoperi tinuturile ascunse, care sunt in 3d, si care arata extraordinar, va trebui sa rezolvi diferite probleme, unde vei face lucruri precum sa gasesti diferentele intre cele doua locatii care arata identic una langa cealalta, dar nu sunt, sau sa gasesti diferite artefacte sau obiecte care vor debloca acel nou taram.

Vei vedea o gramada de locuri fantastice, care zici ca au venit dintr-un basm sau un joc video/film science-fiction, si suntem siguri ca vei reusi sa gasesti toate locatiile, indiferent de cat de complicat ar parea un puzzle la prima vedere.

Mult succes va dorim, si distractie placuta, invitandu-te sa ramai alaturi de noi pentru si mai multe jocuri inedite, toata ziua!

Tinuturi Ascunse

Cum se joaca Tinuturi Ascunse?

Folositi mouse-ul.