Eroul Inotului

📅01.10.2021, jucat de: 777 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eroul Inotului?

Chiar daca esti printre cei mai buni inotatori in viata reala, asta nu inseamna ca vei fi la fel de buni daca inoti online, experienta pe care te invitam sa o ai chiar acum si aici, cand echipa noastra de administrare te invita sa te distrezi pe cinste cu jocul Eroul Inotului, unde vei incerca sa iti depasesti limitele si sa devi un adevarat eroul al acestui sport!

Hai sa vedem cat de bine poti inota, virtual!

In bazin vei avea un traseu cu obstacole, obstacole reprezentate de catre alti inotatori, obiecte care plutesc in apa, si altele, deci orice iti vine in cale, trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa eviti.

Deci, cand ai un obstacol in calea ta, da click pe o alta banda pentru a te muta cu intoul acolo. Prinde scuturile pentru a primi protectie impotriva hazardelor, si ia ochelarii de apa pentru a primi mai multa viteza.

Performanta ta in acest joc va fi masurata prin cata distanta vei putea inota in bazin, asa ca da tot ce ai mai bun sa ajungi cat se poate de departe si astfel sa faci un punctaj foarte mare! Distractie placuta iti dorim!

Eroul Inotului

Cum se joaca Eroul Inotului?

Folositi mouse-ul.