Echipa Reciclarii

📅29.09.2021, jucat de: 548 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Echipa Reciclarii?

Una dintre cele mai tari categorii ale momentului este fara indoiala cea de Jocuri cu Craig si Dumbrava, unde ne bucuram chiar in acest moment sa impartasim cu voi toti jocul nou si deosebit intitulat Echipa Reciclarii, unde impreuna cu Craig si prietenii sai veti merge in padure sa reciclati, si asta va va oferi nu doar un timp distractiv, dar si lectii valoroase!

Curata dumbrava impreuna cu Craig si echipa sa de baza!

Vei avea de curat diferite locatii din dumbrava, si pe masura ce avansezi printre ele, nu se schimba doar aspectul lor, dar si gradul de dificultate, provocarile fiind tot mai mari, dar cu siguranta le veti putea trece daca va dati silinta!

Pe o parte a raului veti avea un personaj care manuieste o sabie, si cand intalniti inamici, apasati sageata dreapta pentru a ataca, si daca aveti energia necesara, apasati bara de spatiu pentru a elibera un atac special.

Faci asta pentru ca prietenii tai de cealalta parte a raului sa poata face curatenie, si odata ce ai umplut bara de reciclare, ai castigat. Ai grija sa nu iti pierzi toate vietile un luptele la care vei lua parte, caci vei pierde nivelul si va trebui sa iei actiunea de la zero.

Mult succes va dorim fiecaruia, distractie pe cinste cum doar aici poti avea, si speram sa va revedem cat de curand pe site-ul nostru!

Echipa Reciclarii

Cum se joaca Echipa Reciclarii?

Folositi sagetile si bara de spatiu.