FNF Sonic.EXE Test

📅23.09.2021, jucat de: 1781 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul FNF Sonic.EXE Test?

Printre cele mai popular jocute din aceasta categorie de Jocuri FNF pana in acest moment au fost jocurile TEST, dupa cum iti vom demonstra si in acest moment, cand cu mare entuziasm va invitam pe toti sa incercati jocul FNF Sonic.EXE Test, un joc original dezolvat de propria noastra echipa, unde Sonic.EXE, varianta horror a lui Sonic este personajul cu care va veti distra prin muzica si dans!

Testati ritmul vostru interior cu Sonic.EXE!

Ca de obicei in aceste joculete, cand apesi pe tastele sageti, personajul va scoate un sunet diferit si va face o miscare de dans diferita pentru fiecare tasta, asa ca puteti sa va creati propriul cantec si propriul dans cu acest personaj.

Pentru a face lucrurile si mai interesante, Sonic are patru forme diferite in acest joc, si poti sa schimbi intre ele folosind iconita cu fata sa din partea stanga a ecranului.

Deasemenea, dand click pe cele patru butoane numerotate din partea dreapta a ecranului veti putea sa vedeti patru animatii diferite, de groaza, cu aceste personaje si personaje din Friday Night Funkin'.

Este totul asa de simplu si distractiv, deci dati 'Play' chiar acum si nu ezitati sa vedeti si ce alte jocute extraordinare v-am mai oferit aici si pana acum!

FNF Sonic.EXE Test

Cum se joaca FNF Sonic.EXE Test?

Folositi sagetile.