Planuieste Nunta cu Descendentii

📅19.08.2021, jucat de: 2343 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Planuieste Nunta cu Descendentii?

A venit in sfarsit momentul mult asteptat de cei foarte multi fani Descendentii de la Disney Channel, pentru ca a venit momentul pentru nunta dintre Ben si Mal, o nunta la care tu ai deosebita onoare de a o planifica, si suntem siguri ca prin ajutorul tau, ea va fi extraordinara, de la inceput pana la sfarsit!

Asigura-te ca cei doi Descendenti au nunta perfecta de basm!

Chiar daca te aflii intr-o lume a basmelor de la Disney, si nunta acestor regalitati are cam aceleasi elemente ca o nunta normala despre care stii foarte multe deja, deci cu siguranta vei face o treaba foarte buna.

Printre lucrurile pe care le vei face se numara decorarea invitatiilor de nunta, vei decora si alege tortul perfect, vei merge la croitoreasa pentru a crea rochia de nunta demna de o regalitate, sau vei decora sala de nunta, unde va avea loc petrecerea.

Un alt aspect al jocului este cautatul unor obiecte care lipsesc, obiecte pe care vei da click cand le gasesti pentru a le aduce in colectie, pana ea este completa. Lasa distractia sa inceapa chiar acum, noi urandu-ti mult succes si distractie placuta!

Planuieste Nunta cu Descendentii

Cum se joaca Planuieste Nunta cu Descendentii?

Folositi mouse-ul.