Printesa Machiaj de Halloween pe Jumatate de Fata

📅26.10.2020, jucat de: 889 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Machiaj de Halloween pe Jumatate de Fata?

Aici pe site-ul nostru, o sa gasiti astazi dragi copii jocul Printesa Machiaj de Halloween pe Jumatate de Fata, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de trei personaje principale, care au nevoie de ajutorul vostru sa isi creeze pentru prima oara un machiaj de Halloween doar pe jumatate de fata.

Acesta este un joc de fete si de machiat de Halloween, in care o sa urmati un tutorial complet pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de personajele Disney folosind MOUSE-ul sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, puteti sa creati diferite machiaje interesante de Halloween folosind o gramada de culori si de modele de speriat.

Chiar daca nu este usor deloc, suntem siguri ca pana la finalul acestui joc online de fete, o sa reusiti sa le ajtuati pe aceste printese Disney sa arate cat mai bine. O sa va intalniti alaturi de Harley Quinn din Super Eroinele DC, de Maleficent din Descendants sau din Frumoasa din Padurea Adormita si alaturi de printesa Tiana din Printesa si Broscoiul.

Fiecare dintre aceste personaje isi doresc sa arate cat mai bine de Halloween, astfel ca trebuie ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa gasiti o gramada de machiaje interesante si sa urmariti tutorialul de machiat cat de bine posibil.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum puteti sa selectati culorile potrivite pentru fiecare machiaj in parte, dupa care sa incepeti sa il aplicati pe fata fiecarui personaj, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa desenati pe fata fetelor o gramada de linii si modele rotunde si curbate, pentru care trebuie sa fiti cat mai precisi pentru a arata foarte bine. Distractie placuta!

 

Printesa Machiaj de Halloween pe Jumatate de Fata

Cum se joaca Printesa Machiaj de Halloween pe Jumatate de Fata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.