Aeroport Amuzant cu Animale

📅30.07.2021, jucat de: 1169 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aeroport Amuzant cu Animale?

Stim cu certitudine ca multe fete, dar si multi baieti, viseaza ca intr-o zi sa lucreze la aeroport, intr-un rol sau in altul, si iata ca nu trebuie sa asteptati pana cand sunteti mari, caci puteti sa lucrati la un aeroport virtual chiar acum, aeroport unde toti calatorii vor fi animale, lucru care va face jocul sa fie foarte amuzant, fara indoiala.

Fii cel mai bun manager de aeroport, chiar acum!

Ei bine, vei avea multe roluri in acest joc, si vei face multe lucruri, dar nu te stresa, pentru ca trebuie doar sa dai click acolo unde ti se arata, si vei face toate activitatile corespunzator!

Printre lucrurile pe care le ai de facut se numara sa faci check-in-ul, unde iei datele necesare, achiti biletul si il dai pasagerului, sau le iei bagajele pentru incarcat.

Va trebui si sa faci verificarea de securitate, unde le pui lucrurile intr-o cutie, si faci animalele sa treaa printr-un aparat, pentru ca niciun obiect strain sau periculos sa nu ajunga la bord.

Pe final, asigura-te ca pasagerii stau pe scaunul corect in cabina, ofera-le de mancat si baut, sau arata-le masurile de siguranta in caz de orice.

Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si fa bine si impartaseste jocul si cu prietenii tai!

Aeroport Amuzant cu Animale

Cum se joaca Aeroport Amuzant cu Animale?

Folositi mouse-ul.