Looney Tunes de Imperecheat

📅23.02.2020, jucat de: 785 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Looney Tunes de Imperecheat?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde astazi o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc 2020 cu Looney Tunes pe care sa il jucati gratuit pe telefon si pe tableta alaturi de personajele voastre preferate.

O sa vedeti ca astazi, in jocul Looney Tunes de Imperecheat, o sa vedeti ca Bugs Bunny, Daffy Duck, Homer, Tweety, vanatorul sau Road Runner sunt unele dintre cele mai interesante personaje pe care le puteti ajuta in acest joc online de memorie, in care trebuie sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa imperecheati cat mai multe imagini cu personaje animale si cu personaje oameni.

Astazi, personajele Looney Tunes au mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece dragi copii o sa vedeti cat de usor este sa ii ajutati pe fiecare dintre aceste personaje sa isi gaseasca imaginile pereche. Nu o sa fie usor, deoarece numarul pieselor care tin aceste imagini Looney Tunes, iar vo trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum pana la finalul acestui joc o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte.

Personajele din acest joc online de memorie sunt nerabdatoare sa jucati impreuna, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum alaturi de Looney Tunes, sa reusiti sa folositi mouse-ul si sa ajungeti ca in acest joc sa vedeti cum Bugs Bunny si Daffy Duck sa reuseasca sa imperecheze fiecare imagine cu animale.

O sa vedeti ca fiecare nivel al acestui joc online va avea diferite piese de memorie, iar voi veti acumula foarte multe puncte daca reusiti sa imperecheati toate imaginile cu personaje Looney Tunes, iar voi o sa vedeti cum o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara si pe care voi le puteti juca online pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Looney Tunes de Imperecheat

Cum se joaca Looney Tunes de Imperecheat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.