Distractie cu Jetpack

📅27.07.2021, jucat de: 509 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Distractie cu Jetpack?

Unul dintre vehiculele viitorului pe care oamenii le asteapta cu cel mai mare entuziasm sunt jetpackurile, si acum poti sa zbori cu unul intr-o aventura de neuitat si de neoprit cu minunatul nostru joc Distractie cu Jetpack (Jetpack Joyride), pe care nu ar trebui sa il ratezi pentru nimic in lume!

Zboara cat mai mult, cum doar cu un jetpack poti sa o faci!

Ei bine, te vei folosi de mouse ca sa zbori cu jetpack-ul din spatele eroului tau, asa ca da click si tine apasat ca sa activezi combustia si sa zbori, si lasa de mouse cand doresti sa cobori, trebuind sa alternezi intre ele ca sa avansezi.

Ai mare grija sa eviti obstacolele de pe traseu, precum si capcanele, caci poti avea obstacole electrice, rachete care vin spre tine, sau soldati pe teren. De sus, cand zbori, automat vei trage in soldatii de jos, marindu-ti punctajul si mai mult.

Deasemenea, pe masura ce avansezi pe traseu, poti strange si monezi, deci incearca sa strangi un numar cat mai mare din ele. Mult succes iti dorim, toate cele bune, si te invitam cu mare drag sa arunci un ochi si peste alte jocute noi si distractive oferite astazi aici pentru voi toti!

Distractie cu Jetpack

Cum se joaca Distractie cu Jetpack?

Folositi mouse-ul.