Barca Commando

📅24.05.2021, jucat de: 969 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barca Commando?

Nu chiar in fiecare zi poti sa gasesti si sa te joci jocuri de actiune cu barci online asa de tari si distractive precum cel pe care il vei juca astazi, joc intitulat Barca Commando, si pe care il recomandam cu mare drag si entuziasm tuturor baietilor de pe site-ul nostru!

Intra in actiune ca pilotul unei barci!

In acest joc endless trebuie sa navighezi pe apa cat se poate de departe, si nu doar sa eviti obstacolele intalnite, precum pietrele din apa, dar si sa dobori celelalte barci de pe traseu, sau sa colectezi monezi pentru un punctaj mai mare.

Pentru a naviga barca te vei folosi de tastele sageti, si pentru a trage cu tunurile sale apesi bara de spatiu. Pe traseu pot aparea si obiecte care te ajuta, te fac mai puternic sau mai rapid, asa ca fa bine si colectioneaza-le!

Deasemenea, pot aparea si rampe pe care sa sari si sa prinzi viteza cu ajutorul lor, deci fa bine si nu le evita sub nicio forma! Cam atat de simplu este jocul, deci speram ca nimic nu iti sta in cale de a-l juca chiar acum, si a te distra cu el pe cinste, cum am facut-o si noi!

Barca Commando

Cum se joaca Barca Commando?

Folositi sagetile, bara de spatiu.