Aventura lui Arrow

📅17.07.2021, jucat de: 859 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura lui Arrow?

Arrow este un erou cu masca si cu gluga in cap care manuieste un arc cu sageti, singurul erou destul de curajos sa intre intr-o caverna plina de monstrii pentru a-i infrange, si tu acum ai sansa sa joci acest rol si sa te distrezi pe cinste cum doar pe site-ul nostru poti sa o faci!

Infrange toti monstrii cu sagetile tale!

Te vei folosi de tastele W, A, S, D pentru a te misca prin caverne, si cand inamicii sunt in aria ta de tragere, eroul tau va trage cu sageti in ei automat. Infrange monstrii din fiecare val, dar nu te lasa atacat prea mult, caci daca pierzi toata bara de viata, pierzi si jocul.

Printre monstrii pe care ii vei intalni se regasesc pisici, paianjeni, dragoni, si multi altii, cu fiecare val pe care il infrunti fiind mai mare si mai puternic ca cel de dinainte. Ei bine, nici tu nu vei fi fara ajutor, asta e clar!

Inainte de fiecare val poti deschide un cufar si de acolo sa alegi unul dintre doua upgrade-uri. Poti sa alegi mai multa viteza, mai multa putere, acuratete imbunatatita, scuturi de protectie, si multe altele, asa ca alege ce crezi ca ai mai mare nevoie.

Totul este atat de simplu, deci speram sa va vedem incepand chiar acum, si distrandu-va la maxim cum doar aici puteti sa o faceti!

Aventura lui Arrow

Cum se joaca Aventura lui Arrow?

Folositi tastele W, A, S, D.