Minecraft Trei in Linie

📅26.06.2021, jucat de: 591 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Minecraft Trei in Linie?

Este o zi foarte buna sa fi fan al categoriei de Jocuri cu Minecraft online, unde chiar in acest moment echipa noastra de administrare va invita sa va distrati la maxim cu jocul intitulat Minecraft Trei in Linie, un joc match 3 ce te va distra de la inceput pana la sfarsit, garantat!

Devin-o un miner Minecraft care nu sapa, ci potriveste!

In loc sa mergi in sus prin completarea de nivele, in schimb vei cobori prin subteran, pentru ca potrivirile pe care le faci te ajuta sa minezi materiale din aceasta lume Minecraft, si in fiecare nivel, in functie de performanta ta vei primi de la 1 la 3 stele.

Vei folosi mouse-ul ca sa schimbi obiectele intre ele cu scopul de a pune trei obiecte identice intr-o linie, si astfel a le elimina. Odata ce ai eliminat obiectele necesare ale acelui nivel, avansezi la urmatorul, dar trebuie sa o faci inainte sa se scurga timpul acordat pentru asta.

Cu cat faci mai multe potriviri, cu atat vei face si un punctaj mai mare, deci mereu da-ti interesul ca sa iti maresti scorul! Ce mai astepti? Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci avem si alte jocuri noi si interesante pentru tine!

Minecraft Trei in Linie

Cum se joaca Minecraft Trei in Linie?

Folositi mouse-ul.