Opreste-i pe Toti

📅23.06.2021, jucat de: 701 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Opreste-i pe Toti?

Bine v-am regasit pe site-ul nostru, unde mereu vei putea gasi si juca jocuri de indemanare si actiune care mai de care mai distractive, lucru pe care ti-l vom dovedi in acest moment, cand echipa noastra de administrare te invita sa te joci jocul Opreste-i pe Toti (Stop Them All)!

Opreste oamenii galbeni sa evadeze!

Niste oameni bat de culoare galbena vor fi tinta ta in acest joc, ei incercand sa ajunga la capatul traseului format din platforme de la fiecare nivel. Tu va trebui sa ii previi sa ajunga acolo, caci si daca unul a scapat, tu ai pierdut nivelul.

Pentru asta vei arunca peste ei ciocane gigantice, vei lasa sa cada explozibil, si multe alte capcane diferite, facand eliminarea lor cat mai distractiva. Apasa pe butonul de activare cand tintele sunt in zona, si incearca sa elimini cat mai multi intr-o singura lovitura.

Odata ce toti inamicii au fost eliminati, avansezi la urmatorul nivel, unde te asteapta o provocare mai mare, dar prin indemanare, concentrare, si curaj, suntem siguri ca vei castiga fiecare nivel, si, la sfarsit, si jocul!

Opreste-i pe Toti

Cum se joaca Opreste-i pe Toti?

Folositi mouse-ul.