Tom si Jerry Match 3

📅11.08.2020, jucat de: 911 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Match 3?

Un nou joc extrem dfe interesant cu Tom si Jerry apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum ii puteti ajuta pe fiecare sa ajunga cat mai departe in finalul acestui joc, deoarece o sa vedeti cum diferite alte personaje vor fi gata sa aduca pentru voi diferite jocuri match 3.

Jocurile match 3 sunt foarte populare si sunt extrem de similare cu jocul Candy Crush, iar astazi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Tom si Jerry, insa pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa imperecheati fiecare imagine cu Tom si Jerry care sunt similare, si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj.

Nu o sa fie usor deloc, insa voi alaturi de personajele Cartoon Network, sa vedeti cum puteti sa folositi mouse-ul. Tom si Jerry vor avea diferite imagini cu diferite pozitii in care cei doi vor sta, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa ii ajutati pe Tom si Jerry sa termine aceasta provocare cu cat mai multe puncte.

Veti vedea cum noi jocuri pentru copii pe care voi o sa le vedeti chiar aici pe site-ul nostru, astfel o sa acumulati o gramada de puncte alaturi de personajele voastre preferate, iar Tom si Jerry vor continua sa apara pe site-ul nostru si vor continua sa aduca pentru voi o gramada de diferite alte provocari interesante aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Tom si Jerry Match 3

Cum se joaca Tom si Jerry Match 3?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.