Zombii Disney 2 Povesti

📅02.03.2020, jucat de: 902 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zombii Disney 2 Povesti?

Va prezentam astazi dragi copii primul joc Zombii Disney 2 aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum in acest joc pentru copii, o sa va distrati alaturi de personajele Disney care aduc pentru voi jocul Zombii Disney 2 Povesti, un joc pentru copii in care suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, am pregatit pentru voi o super poveste Disney, in care o sa vedeti ca personajele Disney precum Addison sau Zed vor aparea in aceste povesti. O sa vedeti cum in acest joc pentru copii, voi dragi prieteni trebuie sa urmariti cele mai noi povesti din aceasta super provocare Disney.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele din Zombii Disney 2 au venit pentru voi alaturi de jocul plin cu povesti, in care trebuie sa urmariti fiecare poveste. Trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa invatati cat mai multe lucruri despre aceste personaje si ultimele episoade de pe Disney Channel.

Trebuie sa fiti atenti, deoarece personajele Zombii Disney 2 au pregatit foarte multe povesti in acest joc. Prima poveste se numeste Stiri Mari si ii are ca principali pe Addison si Zed care au informatii noi din liceul Seabrook High, unde toate personajele Zombii Disney 2 invata.

A doua poveste este Tabara de Distractii, in care Bucky, Addison si Acey sunt intr-o competitie numita Cheer Camp Cup. A treia poveste este numita Trupa de Lupi, in care Willa, Wyatt si Wynter sunt in cautarea moonstone, iar voi o sa aflati totul despre aceasta poveste. A patra poveste este chiar Campaign Trial, in care Zed si Bucky doresc sa castige presedentia liceului.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in total in acest joc Zombii Disney 2, o sa gasiti zece povesti diferite, iar voi trebuie sa le terminati pe fiecare in parte folosind mouse-ul si citind toate dialogurile, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de aceste personaje Disney care se intorc alaturi de foarte multe alte provocari interesante. Distractie placuta!

Zombii Disney 2 Povesti

Cum se joaca Zombii Disney 2 Povesti?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.