Zombii Disney 2 Cautarea Moonstone

📅02.03.2020, jucat de: 1029 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zombii Disney 2 Cautarea Moonstone?

Am pregatit pentru voi dragi copii un nou joc 2020 cu Zombii Disney 2, un joc pentru copii in care o sa va distrati de minune, deoarece este o noua aventura in orasul Seabrook, in care traiesc toti oamenii dar si zombie, in acelasi timp, iar voi o sa fiti in mijlocul ultimei lor aventuri.

In acest joc online pentru copii, voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa ii ajutati atat pe oameni cat si pe Zombie Disney sa gaseasca Moonstone, o sursa de energie care inca nu este cunoscuta si care ii ajuta pe aceste personaje Zombie Disney sa traiasca foarte bine in acest oras.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti deoarece acesta este un nou joc online de aventura, in care folosind tastele SAGETI o sa puteti sa va controlati personajele si sa reusiti sa alergati cat mai mult prin acest oras, chiar daca o sa aveti o gramada de drum de parcurs dar si o gramada de obiecte de colectat.

Pentru a avea un punctaj cat mai mare, voi dragi prieteni trebuie sa ajutati personajele Zombii Disney 2 sa colecteze cat mai multe monede de aur in drumul spre Moonstone, insa o sa vedeti ca va veti intalni cu personajele zombie, personajele oameni dar si cu varcolacii din oras.

O sa schimbati in fiecare aventura cate un personaj Disney din aceasta poveste, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte in acest joc de aventura. Voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti pana la finalul jocului si sa reusiti sa gasiti Moonstone si sa ii ajutati pe varcolaci si zombie sa traiasca alaturi de oamenii din Seabrook. Distractie placuta!

Zombii Disney 2 Cautarea Moonstone

Cum se joaca Zombii Disney 2 Cautarea Moonstone?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.