Coafuri de Absolvire

📅15.06.2021, jucat de: 635 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Coafuri de Absolvire?

Fetele care vin pe site-ul nostru sa se joace jocuri online noi si distractive nu sunt niciodata dezamagite, dupa cum nu se va intampla nici astazi, cand echipa noastra de administrare e entuziasmata sa impartaseasca cu voi toti jocul Coafuri de Absolvire!

Creeaza coafura perfecta pentru absolvirea facultatii!

Visul de a termina facultatea i s-a indeplinit fetei din acest joc, si urmatorul ei vis e sa arate extraordinar la absolvire, motiv pentru care vei incepe prin a-i face parul, in primele doua nivele ale jocului.

Pentru inceput vei spala parul, il vei da cu diferite lotiuni, il vei usca, il vei pieptana, si la sfarsitul nivelului vei folosi spray de fixat. Urmeaza apoi crearea frezei in sine, lucru pe care il faci cu ustensilele si produsele care ti se ofera, dand click acolo unde ti se arata.

In al treilea nivel al jocului nu doar vei putea imbraca fata, dar vei putea si sa ii aranjezi sprancenele in forma dorita de tine, care-ti place cel mai mult, si in ultimul nivel din joc vei colora si decora roba si palaria de absolvire, ca totul sa se potriveasca perfect!

Suntem siguri ca daca joci acest jocut, protagonista va avea absolvirea perfecta, si tu te vei distra pe cinste de la inceput pana la sfarsit!

Coafuri de Absolvire

Cum se joaca Coafuri de Absolvire?

Folositi mouse-ul.