Influenceri Trend Soft vs E Girl

📅06.12.2020, jucat de: 644 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Influenceri Trend Soft vs E Girl?

Am pregatit pentru voi jocul Influenceri Trend Soft vs E-Girl, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti sa gasiti o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care fetele de pe site-ul nostru sa le poarte.

In acest joc Disney, o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa arate cat mai bine. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit o super provocare cu Moana si Elsa din Regatul de Gheata, care o sa vedeti ca vor dori sa fie influenceri.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati vestimentatii, machiaje si coafuri noi pe care printesele sa le poarte. O sa vedeti ca Moana si Elsa vor dori sa fie influenceri soft sau e-girl care sa fie in trend, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati cele mai moderne outfit-uri.

Nu va fi usor deloc, insa folosind MOUSE-ul, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, atat pentru Elsa cat si pentru Moana, o sa reusiti sa alegeti diferite vestimentatii cu rochii, fuste, tricouri cu modele dar si blugi si pantaloni toate din culori diferite pentru a fi in trend.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc de imbracat, de machiat si de coafat si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete cu printese Disney vor continua sa apara aici pe site-ul nostru pe care voi sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Influenceri Trend Soft vs E Girl

Cum se joaca Influenceri Trend Soft vs E Girl?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.