Printese Dragostea de Carouri

📅21.07.2020, jucat de: 641 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Dragostea de Carouri?

Va asteptam intr-un numar cat mai mare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii am pregatit pentru voi jocul Printese Dragostea de Carouri, un joc de imbracat si fashion in care o sa fiti din nou designeri vestimentari si o sa va ajutati printesele preferate sa fie cat mai bine imbracate.

O sa vedeti ca astazi, personajele Disney isi doresc sa isi schimbe stilul vestimentar, astfel ca au nevoei de cei mai priceputi designeri fashion de pe site-ul nostru sa le ajute sa isi schimbe hainele vechi cu unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne de pe site-ul nostru.

Personajele Disney din acest joc online iubesc hainele in carouri, astfel ca astazi dragi copii voi o sa fiti croitori si designeri vestimentari pentru fiecare printesa in parte. O sa va intalniti alaturi de Cenusareasa, Tiana, Aurora si Merida, iar ele au stiluri vestimentare diferite, insa fiecare isi doreste sa poarte haine in carouri de diferite modele.

Voi trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru ca fiecare printesa Disney sa aiba o vestimentatie draguta. O sa gasiti rochite in carouri, fuste in carouri si chiar bluze in carouri pe care sa le selectati pentru personajele voastre preferate, iar ele vor deveni cele mai fashion fete de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printese Dragostea de Carouri

Cum se joaca Printese Dragostea de Carouri?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.