FNF 2 Player

📅31.05.2021, jucat de: 3095 ori, voturi: 20

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul FNF 2 Player?

Deja te-ai putut juca cele mai bune Jocuri FNF online pe site-ul nostru, gratuit, desigur, si continuam sa facem asta adevarat chiar in acest moment, cand echipa noastra de administrare este foarte entuziasmata sa impartaseasca cu voi toti un joc nou si foarte distractiv precum FNF 2 Player, pentru ca prin acest joc puteti sa aveti o batalie de ritm impotriva unui jucator adevarat!

Invata totul despre FNF in doi jucatori!

Pentru inceput, daca esti incepator in aceasta serie, te invitam sa incerci modul de un jucator, unde ai patru saptamani, si toate sunt jucate in nivelul de dificultate usor, deci este un loc foarte bun sa incepi!

Pentru modul de 2 jucatori, fiecare poate sa aleaga dintre personaje precum Boyfriend, Girlfriend, Daddy Dearest, Mummy Must Murderi, Pico, sau Tankman, unul dintre cele cinci nivele de dificultate, si apoi veti primi un cantec random pe care va veti infrunta.

Un jucator foloseste tastele sageti, celalalt foloseste tastele W, A, S, D, folosindu-le pentru a nimeri toate notele muzicale la timpul lor, caci doar asa castigi. Daca ratezi sa canti prea multe note, nu ai ritm, pierzi, si celalalt jucator castiga!

Mult succes iti dorim, distractie placuta, si te invitam cu drag alaturi de noi sa te joci si celelalte jocuri extraordinare din aceasta categorie!

Dezvoltatori:

     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de:

FNF 2 Player

Cum se joaca FNF 2 Player?

Folositi sagetile si tastele W, A, S, D.