Super SUV de Condus

📅12.05.2021, jucat de: 3032 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super SUV de Condus?

Pentru toti cei in cautare de jocuri cu masini 3d online care mai de care mai distractive, echipa noastra de administrare e entuziasmata sa va ofere jocul intitulat Super SUV de Condus, un joc 3d de mare calitate, foarte distractiv, si cea mai noua recomandare a site-ului nostru!

Invata cum sa conduci un SUV virtual:

Pentru cei dintre voi care poate nu va pricepeti la masini foarte mult, trebuie sa stiti ca un SUV este o masina si 4x4 si de oras in acelasi timp, fiind un hibrid intre aceste doua tipuri de model, si sunt conduse foarte bine, si arata foarte frumos in acelasi timp.

Ei bine, pentru inceput, alege modul de SUV pe care vrei sa il conduci, avand o gramada de optiuni la dispozitie, pentru ca aproape orice brand are cate un astfel de model. Pentru a conduce te vei folosi de tastele W, A, S, D, si cu bara de spatiu actionezi frana.

Nu este o cursa aici, deci ce trebuie sa faci este sa conduci masina prin oras la propriul tau pas si cu viteza dorita, avand doar grija sa nu faci accident, simplu! Incepe distractia chiar acum, si nu ezita sa incerci si alte jocuri cu masini ale noastre!

Super SUV de Condus

Cum se joaca Super SUV de Condus?

Folositi sagetile pentru a conduce masinile.