Max Mecanicul

📅25.09.2020, jucat de: 976 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Max Mecanicul?

Avem o gramada de jocuri cu masini, iar astazi o sa vedeti cum am pregatit pentru voi o super provocare de baieti, numit Max Mecanicul, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece este o noua provocare in care o sa fiti mecanici si trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa aveti masini functionale.

Veti vedea ca acesta este un nou joc online de baieti, in care o sa fiti mecanici alaturi de Max. La fel ca si voi, Max iubeste masinile si isi doreste sa isi repare masina si voua, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte reparand masina in totalitate si o sa aveti o noua masina cu care sa va plimbati pe site-ul nostru.

Jocul va fi jucat folosind MOUSE-ul, iar la inceput o sa vedeti cum masina stricata este foarte murdara, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa spalati si sa ingrijiti masina cat mai bine posibil. Am pregatit un furtun, bureti, carpe de uscat dar si o gramada de ustensile de spalat masini si produse de curatenie pe care sa le folositi pe masina voastra.

In acest joc pentru copii, masina pe care ati spalat-o trebuie reparata cat mai mult, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa luati fiecare ustensila de reparat precum chei de diferite marimi, ciocane pneumatice, uleiuri si substante de curatat, iar voi o sa ajungeti sa fiti cei mai tari mecanici alaturi de Max.

Trebuie sa luati fiecare piesa stricata si sa o dati jos de pe masina pentru a ajunge sa le inlocuiti cu piesele noi si functionale, astfel o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte si sa gasiti diferite alte jocuri de baieti cu masini pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

Max Mecanicul

Cum se joaca Max Mecanicul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.