Minecraft Alergari Rush

📅09.05.2021, jucat de: 762 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Minecraft Alergari Rush?

Este mereu o idee buna sa te joci jocuri cu Minecraft online noi pe site-ul nostru, oportunitate pe care ti-o oferim si in acest moment, cand echipa noastra de administrare te invita sa incerci jocutul intitulat Minecraft Alergari Rush, despre care iti spunem tot ce trebuie sa stii chiar acum si aici!

Alearga pe un traseu cu obstacole din Minecraft!

Asta vei face tu in acest joc, straduindu-te sa ajungi cat de departe posibil si sa faci o distanta cat mai mare, si daca poti si sa strangi un numar mare de monezi de pe traseu, si mai bine, caci nu doar iti mareste punctajul, dar poti si sa cumperi actualizari pentru personajul tau.

Pentru a schimba banda pe care alergi vei folosi tastele sageti dreapta si stanga, pentru a inainta cu foarte mare viteza vei apasa tasta sageata sus, si cu bara de spatiu poti sa pui frana. Evita nu doar obstacolele, dar si ceilalti alergatori de pe traseu, ca sa nu pierzi.

Este atat de simplu sa te distrezi cu acest joc, deci speram ca o vei face chiar acum, si speram ca vei ramane alaturi de noi, si vei continua sa te joci toate jocutele pe care ti le oferim aici cu drag si pe gratis!

Minecraft Alergari Rush

Cum se joaca Minecraft Alergari Rush?

Folositi sagetile, bara de spatiu.