Curse si Lupte Cibernetice

📅06.05.2021, jucat de: 1044 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse si Lupte Cibernetice?

Pe site-ul nostru veti putea mereu avea parte de actiune si lucruri palpitante si distractive, lucru pe care vi-l dovedim in continuare prin unul dintre cele mai noi si distractive jocuri in 2 adaugate recent aici, joc intitulat Curse si Lupte Cibernetice.

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii despre jocut este ca masinile pe care le veti conduce sunt din viitor, avand tehnologie cibernetica in ele, si ele nu au roti, pentru ca plutesc in aer, asa cum vezi in multe filme stiintifico-fantastice.

Puteti sa va jucati in modul de misiuni, unde trebuie sa infrangeti masini inamice in lupta, modul de curse, unde va intreceti ca sa fiti primii la linia de sosire, sau modul liber, unde explorati hartile cu masinile voastre doar pentru placerea de a conduce masini zburatoare.

Toate modurile acestea pot fi jucate de unul singur, sau puteti sa faceti experienta si mai tare si sa o jucati impreuna cu altcineva, in modul de doi jucatori.

Un jucator foloseste tastele W, A, S, D pentru a conduce, F pentru rachete, G pentru arme de foc sau laser, si cu tasta R reparati masina daca se rastoarna. Pentru aceleasi lucruri, celalalt jucator foloseste tastele sageti, si tastele O, L, P.

Noi va dorim amandurora mult succes si distractie placuta, si va invitam cu drag sa ramaneti alaturi de noi si sa continuati distractia cu alte jocute oferite aici gratis!

Curse si Lupte Cibernetice

Cum se joaca Curse si Lupte Cibernetice?

Jucatorul 1: W, A, S, D, F, G, R.

Jucatorul 2: sageti, O, L, P.