Magnatul Mallurilor

📅02.05.2021, jucat de: 600 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Magnatul Mallurilor?

Daca dorinta ta este sa ajungi un om de afaceri de succes, e bine sa incepi oricat de devreme, chiar daca esti copil, in special prin jocuri online ca si cel pe care ti-l oferim cu mare drag chiar acum si aici, joc intitulat Magnatul Mallurilor.

Dupa cum reiese si din titlul sau, scopul tau in joc este sa construiesti un mall si sa il faci sa fie cat ma mai mare si de succes, incercand sa faci ca profiturile castigate an dupa an din el sa fie tot mai mari, si sa ajungi un titan al acestei industrii.

Ei bine, ca sa ajungi acolo trebuie sa incepi de jos, si vei face asta prin a lua un teren gratuit si a pune pe el un restaurant cu burgeri, unde, daca ai succes si vinzi multa mancare, vei putea castiga bani ca sa-l faci si mai mare si mai bun, si, in consecinta, si mai profitabil.

Dupa aceea, extinde-te prin a cumpara noi terenuri si a crea noi magazine si restaurante, pana cand iti vei putea crea propriul mall cu toate in el, si astfel sa atragi un numar cat se poate de mare de vizitatori zi dupa zi.

Noi iti uram mult succes in misiunea ta, si te invitam cu drag sa vezi si ce alte jocute noi si distractive avem pentru tine astazi aici, toate pe gratis!

Magnatul Mallurilor

Cum se joaca Magnatul Mallurilor?

Folositi mouse-ul.