Turn de Buzunar

📅16.05.2021, jucat de: 497 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Turn de Buzunar?

Poate nu pare din titlul sau, dar jocul Turn de Buzunar este un joc de strategie si de afaceri unde vei incerca sa construiesti cel mai mare si mai activ zgaraie nori din oras, unde incerci sa ai afaceri de succes si un flux de oameni cat mai mare in el, fiind un joc simulator cum nu gasesti aici chiar in fiecare zi!

Cum sa ai un turn de succes in lumea afacerilor:

Evident, cheia succesului este sa iti iei banii pe care ii castigi zi de zi din activitatea care se intampla in turn si sa ii reinvestesti in afacerile care se intampla acolo, pentru ca daca ai facilitati mai bune, si angajati mai multi si mai buni, vei avea si un flux de vizitatori mai mare.

Cu cat mai multi oameni iti viziteaza turnul, cu atat vei avea castiguri mai mari, si noi iti recomandam nu doar sa iti dezvolti afacerile existente, dar si sa adaugi noi etaje la turnul tau, si astfel sa devina cat mai mare si mai de succes.

Poti sa ai partea de hotel unde oamenii isi poti inchiria camere, poti sa ai un restaurant unde oamenii vin sa manance, o afacere de spalat haine, magazine de fashion de lux, sau diferite alte facilitati care sa faca viata in turn una completa.

Cu destula strategie si mult efort, cu siguranta veti face o treaba buna, si nu ne indoim nicio clipa ca va veti distra pe cinste, cum am facut-o si noi cu acest jocut!

Turn de Buzunar

Cum se joaca Turn de Buzunar?

Folositi mouse-ul.