Luptele Umbrelor

📅28.04.2021, jucat de: 1041 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Luptele Umbrelor?

Un numar mare de baieti din intreaga tara cauta pe internet noi jocuri cu batai in 2, motiv pentru care noi le oferim pe site-ul nostru cele mai bune astfel de jocute, lucru care se intampla si in acest moment, cand va invitam cu mare drag sa incercati jocul Luptele Umbrelor!

Ei bine, titlul jocului vine de la faptul ca cei doi jucatori vor intruchipa fiecare cate un luptator de arte martiale, dar avatarul lor nu va avea nicio trasatura, pentru ca va arata ca umbra unui luptator, facand partea vizuala a jocului si mai interesanta.

Cei doi luptatori se bat unul cu celalalt ca sa goleasca bara de viata a oponentului, pentru ca atunci ai castigat runda, si primul jucator care castiga doua din trei runde castiga intreaga lupta. Poti sa te joci si de unul singur, impotriva calculatorului.

Cat despre controale, Jucatorul 1 foloseste tastele W, A, S, D pentru miscare, F pentru pumni, G pentru picioare, si Jucatorul 2 foloseste sagetile pentru miscare, K pentru a trage pumni, si L pentru a lovi cu piciorul.

Pentru noi nu este important care dintre voi castigati, doar sa va simtiti bine jucand acest jocut, deci va uram amandurora mult succes, si va invitam sa aruncati un ochi si peste alte jocuri in doi oferite aici gratis!

Luptele Umbrelor

Cum se joaca Luptele Umbrelor?

Jucatorul 1: W, A, S, D, F, G. Jucatorul 2: sagetile, K, L.