Friday Night Funkin Neo

📅27.04.2021, jucat de: 1119 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin Neo?

Iata ca si astazi avem oportunitatea de a te intampina pe site-ul nostru cu Jocuri Friday Night Funkin noi, care este cea mai virala categorie a momentului, pentru ca jocurile ei au un format foarte tare ce implica muzica si dans, si fiecare jocut te provoaca sa ai un ritm bun si concentrare maxima, cum se intampla si astazi in jocul Friday Night Funkin Neo.

Acest joc este un joc modat al celui original, si diferentele principale le vei vedea nu in piesele pe care te vei lupta, ci in felul in care arata personajele, caci sunt colorate in culori de neon, care este o estetica foarte populara printre oamenii cool. Obiectivul tau ramane identic, si anume sa bati antagonistii in lupte muzicale ca Boyfriend sa fie impreuna cu Girlfriend.

Pentru a reusi acest lucru, ritmul si abilitatile tale de indemanare sunt testate, trebuind sa apesi tastele sageti la momentul potrivit ca Boyfriend sa cante piesa corect, si daca face asta pana la capat, bara de progres devine verde, si el va fi castigat. Nu fa prea multe greseli, caci atunci adversarul tau va castiga lupta.

Mult succes iti dorim, invitandu-te sa alegi un nivel de dificultate, sa alegi intre modul poveste si cel liber, si apoi sa dai tot ce ai mai bun de la inceput pana la sfarsit!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Neo

Cum se joaca Friday Night Funkin Neo?

Folositi sagetile.