Grupeaza Oile lui Shaun

📅24.04.2021, jucat de: 993 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Grupeaza Oile lui Shaun?

Oaia Shaun si jocurile sale sunt printre cele mai indragite jocute gratis de pe site-ul nostru, asa ca mereu cand exista cate un nou astfel de joc pe care sa-l putem impartasi cu voi, o facem cat se poate de repede, motiv pentru care si acum sunteti invitati sa jucati jocul Grupeaza Oile lui Shaun, un joc puzzle pe care nu veti regreta ca l-ati jucat absolut nicio clipa, garantat!

In fiecare nivel al jocului va trebui sa grupati oile in functie de culoare tricoului de pe ele. Cu tastele sageti alegeti in ce directie vreti sa le lasati sa cada in hambar, si daca ai grupa toate oile in functie de culoarea lor asa cum trebuie, nivelul este complet si treci la urmatorul.

In fiecare nivel vei avea tot mai multe oi de grupat, si speram ca vei reusi, si vei castiga si multe puncte la schimb. Nu lasa oile sa ajunga prea sus una peste cealalta, caci daca asta se va intampla, pierzi nivelul si trebuie sa o iei de la inceput.

Dupa cum poti vedea, nu este deloc greu jocul, ba chiar este simplu si distractiv, deci nu ar trebui sa ai nicio scuza pentru care sa nu-l joci chiar in acest moment!

Grupeaza Oile lui Shaun

Cum se joaca Grupeaza Oile lui Shaun?

Folositi sagetile.